Avenart

AvenArt on yritys, jonka nimissä teen pienimuotoista graafista tuotantoa verkkoon – toistaiseksi lähinnä kuitenkin vain itseäni lähellä oleville tahoille. Istuskelu koneen ääressä on hyvää vaihtelua tanssiyrittäjyydelle ja muulle fyysiselle ponnistelulle mm. rakennustyömailla. Taukoliikuntana harjoittelen tanssia….

Aktiivisin projekti alueella on nyt tanssilippu.fi, jossa aloitimme jo kesällä 2021 tanssiseura Sekahaun kaikkien tapahtumien myynnin. Lippujen myynti verkossa oli luontevaa, koska tapahtumiin oli asetettu osallistumisrajoitus koronan takia. Kokeilua jatketaan parhaillaan Sekahaun Helsingin kursseilla. Suuressa seurassa käytetään satoja – ellei tuhansia – tunteja kurssilaisten sisäänkirjaukseen, rahastukseen ja erilaisten lippusten jalostukseen taloudenpitoa ja tilastointia varten. Tanssilippu tähtää siihen että kursseille osallistuja voi vaivattomasti löytää ja ostaa itselleen sopivan tanssikurssin tai muun tapahtuman verkosta. Ja samalla helpottaa merkittävästi järjestäjien työtä. Palvelussa pyritään kaiken paperityön siirtämiseen sähköiseksi. Paikan päällä maksaminen eri tavoin toki säilyy vielä pitkään, mutta sekin voidaan tehdä sähköisesti.

Rakennan ja ylläpidän myös muutamia muita verkkosivuja, kuten…

uay.fi
tanssilippu.fi
tanssia.fi
tiedotuskilta.fi
ruy.fi
rannikonpuolustaja.fi
slrt-kilta.fi
suunta-veikot.fi
upseeri.fi
elektroniikkaa.fi

Sivustojen rakentamiseen käytän lähinnä WordPress alustaa ja sivustot olen pitänyt Domainhotellissa.

Hallinnoin seuraavia domaineja:

avenart.fi (entinen auvosartwork.fi)
dancinghelsinki.fi
meripuolustuksenupseerit.fi
meriupseeri.fi
rannikkoupseeri.fi
rannikonpuolustaja.fi
rt-kilta.net
ruy.fi
sekahaku.com
slrt-kilta.fi
suunta-veikot.fi
suuntaveikot.fi
tanssia.fi
tanssilinnake.fi
tanssilippu.fi
tiedotuskilta.fi
tk-tiedotuskilta.fi
vv-klubi.fi
vv-klupi.fi
uay.fi
upseeri.fi

Ajauduin myös hieman kirjoittelemaan ja ensimmäinen “teokseni” oli Rannikkotykistön upseeriyhdistys 100-vuotta -juhlakirja vuonna 2018.

Vuonna 2020 sain valmiiksi Upseerien ampumayhdistyksen 100-vuotishistoriikin kirjoituksen ja taiton. Tuo 309-sivuinen teos on PDF-dokumenttina ladattavissa tästä linkistä. Avaa tiedosto mieluiten Adobe Acrobat -ohjelmalla ja valitse Näyttö-Sivunäyttö-Kahden sivun näkymä. Voit siirtyä sisällysluettelosta hyperlinkeillä kiinnostaville sivuille. Tai jos haluat selata teosta kirjamaisesti, klikkaa tästä ja laajenna kirja koko näyttöön.

Asiaan vihkiytymättömälle opus voi tosin olla raskasta tekstiä. Voit kuitenkin aloittaa lukemisen sivulta 190, jos olet kiinnostunut vain minusta…. ;o)